نتایج امتحانات نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ هر ماه یک میلیون تومان علی‌الحساب به بازنشستگان پرداخت می‌شود برای داشتن رابطه خوب با فرزندان بزرگ‌سال خود، با این ۶ رفتار خداحافظی کنید حمایت بیمه از انسولین‌های نسل جدید؛ دوسر برد برای بیمار و بیمه‌گر امّاواگر‌های مصرف آهن در زنان اشتغال و تأمین معیشت؛ دو چالش دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) | کاهش دمای روزانه در سطح استان از جمعه هزینه داروی بیماران خاص کمتر از ۱۰ درصد قیمت واقعی است سخنگوی قوه‌قضائیه: تضمین سلامت انتخابات از سوی مجریان باید به‌خوبی صورت گیرد | آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال شناسایی ۱۲۲ مورد مثبت تب دنگی از ابتدای سال در کشور | تب دنگی در چهار استان شیوع دارد معجزه آناناس برای کاهش وزن و لاغری این خوراکی محبوب کبد کودکان را تهدید می‌کند قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها + فیلم
سرخط خبرها

فرنی را چگونه بپزیم؟

  • کد خبر: ۶۷۱۵۷
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۸
فرنی را چگونه بپزیم؟
فرنی از جمله دسر‌هایی است که خیلی سریع آماده می‌شود و در هرزمانی چه تابستان و زمستان می‌توان سرو کرد. بیشترین زمانی که فرنی را مصرف می‌کنند، زمان افطار و سحر یا هنگامی است که شخصی دچار سرفه‌های متعددی می‌شود و به منظور گرم کردن گلوی او استفاده می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، فرنی از دسر‌های بسیار خوشمزه و راحتی است که برای وعده صبحانه همراه با نان شیرین هم آماده می‌شود، به ویژه اگر زمان مصرف، مقداری مغزدانه روی آن بپاشید. آن وقت یک صبحانه مقوی و پرانرژی برای بچه‌ها هم خواهد بود. هضم راحت آن نیز ویژگی دیگری است که سبب شده است برای بیماران هم وعده غذایی مناسبی باشد.

تعداد: ٦ نفر
زمان تهیه: ٣٠ دقیقه
 

مواد لازم برای تهیه فرنی:

شیر: ٤ لیوان
شکر: یک لیوان
آرد برنج: ٤ قاشق غذاخوری
گلاب: نصف لیوان
وانیل: کم
زعفران یا کاکائو: کم
کره: یک قاشق غذاخوری

-درون ظرفی شیر سرد را به آرامی با آرد مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
 
فرنی
 
-شکر، کره، گلاب و وانیل را به ترکیب شیر و آرد اضافه کنید و آن را روی حرارت بگذارید.
فرنی
-مخلوط کمی که داغ شد، بنا به ذائقه و سلیقه تان، مقداری زعفران یا کاکائو به آن اضافه کنید. غلظت فرنی که به حد مطلوب رسید، آن را از روی شعله بردارید.
 
فرنی

نکته: استفاده از کره، زعفران و کاکائو در پخت فرنی اختیاری است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->